Warehousing

Hos Azitech ved vi at det er en vital del at have en solid distributions og warehousing strategi. Det kan have være af fundamental nødvendighed at kunne konkurrere i et globalt miljø. Vi har et strategisk samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder at vi kan integrere en fast leveringsaftale som gør det fleksibelt at opbevarer jeres printkort. Udover dette kan de logistiske omkostninger også blive kraftigt reduceret.

Ved at anvende warehousing, vil du have mulighed for at reagere på ændringer i markedet med det samme, mens du minimere operations omkostninger og investeringsrisikoen.

Det er vores mål at forstå din virksomheds logistiske behov, så vi kan finde en integreret løsning der passer bedst til jeres behov. Nedenunder, kan du se hvad vi kan tilbyde ved hjælp af en warehousing aftale.

 

Warehousing fordele

JIT (Just In Time)

Just-In-Time, betyder at du kan få leveret dit produkt med en dags varsel. Med dette mindsker du risikoen for at din produktion går i stå grundet en usædvanlig stor ordre og derved må stoppe produktionen grundet manglende printkort. Derudover, sikrer du også at du ikke skal bremses i produktionen, grundet uforudsete problemer hos fabrikkerne eller i leverancen.

Konsignations lager

Det er muligt at lave en konsignations aftale, hvor leverandøren ejer produkterne, som er placeret tæt på køber. I kan som køber derved bruge de produkter i ønsker. På månedlige basis fortæller i så, Azitech hvor mange printkort i ca ønsker, derved muliggør det at vi kan sørge for at dette antal som minimum altid er på lager.

Materiale opbevaring

Vi tilbyder at have et minimums lager af ikke-standard materialer, hvilket normalt kan have lange leveringstider. Dette betyder at du kan have ikke-standard materialer ved hånden ligeså snart det behøves.