Vores service

1. PCB Service

Vi tilbyder de bedste PCB services og løsninger. 

2. PCB Designlayout

Vi tilbyder PCB layout designere and konsulenter, til at hjælpe dig med dine PCB udfordringer.

PCB Layout Basics

PCB Service

Hos Azitech tilbyder vi en lang række forskellige services, der gør det nemt for dig at købe printkort.
Hos os er kunden altid i fokus, og vi gør altid vores ypperste for at skabe en god relation. Vi ønsker ikke “kun” at være din fortrukne printkortsleverandør, men også jeres sparringspartner igennem hele processen. Som kunde har du mulighed for blandt andet at få:

  • Tracking på dine ordre
  • COC Rapport
  • Klima reguleret opbevaring til Just-in-time levering
  • On-site kvalitetstjek
  • Ugentligt opdatering på dine igangværende ordre

Vi sidder dagligt med printkort og ved derfor også hvordan man bedst muligt og mest effektivt kan designe dit printkort, så du sparer mange penge på fremtidige bestillinger. Ønskes det, tilbyder vi også warehousing, hvor vi kan bestille et stort parti print hjem – Derved sænkes priserne og printene kan leveres efter ønske med dag-til-dag levering.

Vi tilbyder samtidig DFM analyser, sparring med kunden omkring valg af materialer og hvilken stackup der giver det bedste resultat til jeres fremtidige produkter.

Vi kører samtidig årlig kontrol af vores fabrikker, hvilket sikrer jeres printkort bliver produceret under forsvarlige forhold. 

PCB DESIGN LAYOUT

Vi hjælper virksomheder som har behov for professionel sparring omkring deres PCB design layout. Vi kender vores leverandøre og rådgiver dig omkring design rules, stack-up og materialer. 

Vi tilbyder:

  • Omkostningsoptimering
  • Gennemgang af PCB Design
  • Layout ressourcer

Hos Azitech har vi et team af specialister indenfor PCB design og layout, men med hver deres kernekompetancer. Vores PCB design og layout team kan både arbejde på stedet og fungere som fjernarbejde. Vi kan aktivt lede PCB designprocessen eller assistere dig i designprocessen, alt efter dine ønsker. 

Konsulentpriserne vil være afhængig af projektets omfang. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om dit PCB projekt.  

 

Lad os arbejde sammen om dit næste projekt!

Email Address: sales@azitech.dk 

Phone Number: +45 66 13 07 68

PCB Layout Design