Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Azitech har i 2017, skabt sig mange nye samarbejdspartnere, uden at glemme den vigtige relation til nuværende samarbejdspartnere –  dette er vi enormt taknemmelige for.
Vi ønsker at forsætte det gode samarbejde og levere printkort i højeste kvalitet i 2018.

Richard Hartley – Noise, EMI & SI, 2018, 8-9 Maj
Der har været stor efterspørgsel på vores tidligere seminarier og vi er meget glade for at kunne dele at vi igen i 2018 kan præsentere Richard Hartley den 8-9 Maj i Odense, Danmark.
Han har tidligere leveret fængende workshops, hvor deltagere har udviklet deres forståelse for Noise, EMI & SI enormt. Med et nyt og opdateret seminarie glæder vi os til at byde velkommen til alle der skulle være interesseret. Du kan allerede nu tilmelde dig inde under vores begivenheder!

Great Northern – Networking 6 Juni 2018
Vi sætter stor pris på vores daglige snakke om printkort og tænkte at vi kunne gøre dette under hyggelige forhold på en af Danmarks bedste golfbaner. Arrangementet er både for folk der spiller golf eller som ønsker at prøve kræfter med det, hvor vi forhåbentlig kan skabe rammen for en god snak omkring jeres behov for nuværende og fremtidige projekter.

E-18 – Elektronik messe 11-13 September 2018
Vi deltager naturligvis også i årets elektronikmesse i Odense, hvor vi håber på at møde mange af jer derude til en hyggelig snak.

Vi glæder os til et fantastisk 2018 og ønsker alle et godt nytår fra hele Team Azitech.