Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Solder Mask & Silk Screen

Information omkring brugen af Solder Mask (Lodemasken) eller lode modstanden kan findes i IPC-SM-840C, sammen med specifikationerne omkring performancen af en permanent lodemodstand. Både lodemasken og silketrykket kan blive tilføjet i mange forskellige farver og finishes, afhængig af funktionen og det æstetiske ønske. Grundet til det forskellige egenskaber af hvert enkelt lode modstand kan printkortets kapabilitet ændre sig.

Blue mask er en pilbar lodemodstand som bliver tilført “‘ Ø’er og huller” hvilket gør det muligt at monterer efter bølgelodning. Hver opmærksom på at tykkelsen af den tilførte “blue mask” can skabe problemer med printningen af lode pasta. Minimums kapabiliteten af Solder Mask & Silk Screen egenskaberne kan findes nedenfor. Vores standard design regler kan blive udleveret ved at kontakte vores salgsafdeling.

Solder mask & silk screensEUAsia
Min. solder mask bridge60 µm75 µm
Solder mask clearance (min.)30 µm76 µm
Solder mask thickness (min.)25 µm25 µm
Min. silk screen bridge0.08 mm0.075 mm
Min. silk screen clearance0.025 mm0.020 mm
Standard silk screen thickness0.025 mm0.025 mm
Min. blue mask area1 mm²2.00 mm (diameter)
Min. blue mask clearance1 mm0.75 mm
Blue mask thickness0.2 mm -1.5 mm0.2 mm
Blue mask thickness tolerance± 0.1 mm± 0.1 mm
Carbon to NPTH (min.)0.3 mm0.3 mm
Clearance of carbon (min.)0.35 mm0.35 mm
Carbon to carbon (min.)0.35 mm0.35 mm
Follow by Email
YOUTUBE
LINKEDIN
INSTAGRAM