Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

PCB types

Vi tilbyder forskellige slags printkort afhængig af dit behov. De typer vi anvender er Rigid, Flex, Rigid-flex og specielle printkort i en lang række materialer.

Et standard rigid printkort består kobber, fiberglas og harpiks. For at opnå et specielle karakteristika såsom termisk styring, power, fleksibilitet og antenne performance. Printkortet kan blive kombineret med andre materialer såsom aluminium, keramik, polyamider eller PTFE.  Lagene er i dette tilfælde defineret som forsikret fiberglas med kobber. Harpiks er typisk anvendt imellem lagene for at binde dem sammen og skabe et multilags printkort.

Fleksible printkort eller “Flex” er en måde at tilpasse specielle mekaniske udfordringer som rigid printkort ikke kan udføre. De er tyndere og ofte lavet af polyamider med et specielt bindemiddel i stedet for harpiks. Man kan også anvende andet materiale til specielle formål, såsom høje temperaturer, høje frekvenser og termisk styring er også muligt. Azitech kan levere de fleste slags fleksible printkort gennem vores markedsledende leverandører.

Rigid-Flexible printkort er inkorporeret med det bedste fra både rigid og fleksible printkort. De er mekanisk fleksible, imens de stadig supporterer mere avanceret elektroniske kredsløb som normal rigid print kan udføre. Disse print er specielle og skræddersyet til den enkelte virksomheds behov.

Azitech har tilgang til printkorts produktion leverandører i Asien og Europa, hvor vi leverer single, double-sidet og multilags printkort. Nedenfor er en begrænset oversigt over vores kapabilitet for netop PCB typer.

 

PCB TypesEUAsia
Rigid boards36 layers56 layers
Rigid flex20-10 layers18-10 layers
Flex boards1-10 layers1-14 layers
Heat sink boards 2 layers6 layers
PTFE boards*4 layers10 layers
Heavy copper boards10 layers12 layers
Embedded componentsYesYes

* Arlon, Taconic, and Nelco