Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Micro vias

Micro Vias, er blinde via huller med en diameter under 0.15 mm. Disse kan være stacked, staggered, stepped, blind, buried og filled på forskellige måder. Generelt set forbedrer de signal integriteten with at have lavere parasitiske værdier og efterlaver uønskede stubbe som almindelige PTH vias. De anvender mindre plads på printkortet og muliggør at placere vias i et mindre område. Dette betyder at du har mulighed for at putte flere komponenter og flere forbindelser på færre lag. Når man anvender Micro Vias er det meget vigtigt at vide styrkerne og svaghederne ved teknologien. For eksempel så er “skip micro vias” lavet ved at en “deep micro via” igennem et skipped lag. Denne struktur er mekanisk mindre stabil end at stacke en via oven på en kobberfyldt via uden forbindelse til det skippede lag.

Micro vias can bliver boret ved hjælp af CNC boremaskiner, plasma ætsemaskiner og laserboremaskiner. For den bedste holdbarhed og nøjagtighed anbefaler Azitech at man bore micro vias med laserboremaskiner. Aspect ratioen af micro vias kan blive lavet op til 0.7:1 eller 1:1. Hvis der ønskes Aspect ratio med 1:1, kan vores samarbejdspartnere i Europa håndterer specielle prototyper. Hvis der ønskes masse produktion i Asien, er den maksimale aspect ratio 0.7:1. Hvis der ønskes eksempler på vores HDI stackups og mere brug af micro vias, kan design centeret besøges.

Micro viasEUAsia
Min. hole size100 µm100 µm
Min. capture PAD size250 µm250 µm
Min. target PAD size250 µm250 µm
Aspect ratio*1:10.73:1
Preferred micro via prepregs**
Min. plated thickness (micro vias)10 µm10 µm
FIlled micro via planarity± 5 µm± 5 µm
* Preferred 0,8:1.
** Contact Azitech.