Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/plugins/resume-builder/includes/class.resume-builder-enqueues.php on line 59 Material, Azitech, Printkort, Rogers, Polymide, Teflon. Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Material

Valget af materialer er grundstenen i PCB produktion. Det er nødsaget til at passe til det færdige produkt, som printkortet bliver brugt til. Der er mange forskellige faktorer man skal have med i sine overvejelser når man vælger materiale. Udvidelse på Z-aksen, lodde temperaturen, termiske overvejelser, elektrisk støj og signal integritet, HDI, antenne osv.

Valget af materiale bliver endnu vigtigere hvis printkortet på senere tidspunkt er nødsaget til at blive masseproduceret. I dette tilfælde ønsker du måske at sende produktionen til Asien, i det tilfælde er det uhensigtsmæssigt at lave printkortet i et materiale der kun kan leveres i Europa. Med Azitech som din printkorts leverandør, har du en hjælper som garantere at det anvendte materiale er korrekt, ligegyldigt hvilken EMS der gør indkøbet.

Når der bliver efterspurgt på specielle materialer, er tid ofte et problem. Der er intet værre end at få af vide at jeres nye projekter må vente 6-8 uger, før at materialet ankommer. Azitech tilbyder at booke materialet i forvejen, så man ikke oplever at skulle vente på materialet.

MaterialsEUAsia
FR4YesYes
FR4 Medium TgYesYes
FR4 High TgYesYes
CEM 1NoYes
CEM 3NoYes
Rogers HF laminateYesYes
PolyimideYesYes
Teflon laminateYesYes