Hvem er vi?

Azitech blev grundlagt af Robert Dam Ludvigsen i 2004. Siden da, har vi leveret kvalitets produkter, god service og et løfte om godt samarbejde.

Vi tilbyder skræddersyet printkort i mellem 1 og 56 lag, som bliver produceret fra leverandører i Europa og Asien. Vi går meget op i at have et godt samarbejde med vores leverandører, som har mange års erfaring. Hvis man vælger Azitech ApS, er man garanteret at spare tid, resurser og få produktet tilpasset til jeres behov.

Vores hold af eksperter er altid klar til at supportere jer, med hvilket som helst spørgsmål i måtte have.

Vores Mission

Azitech ønsker at være den foretrukne HDI printkorts leverandør på det danske marked. Vi ønsker at give den absolut bedste service samt sikrer en hurtig og effektiv responstid. Azitech sætter aldrig begrænsninger i forhold til hvilke type printkort der kan leveres, hverken hvad angår volumen, teknologien eller kravene.

Vores Vision

Azitech ønsker at blive kendt som en leverandør der tilføjer en ekstra værdi til kunden. Vi ønsker at kunden altid oplever en fantastisk service og at vi supporterer jer med den bedste løsning i designet. Vi går meget op i at have den største og nyeste viden omkring printkort så vi altid kan give den optimale løsning.

Azitech har som mål at stå for leverancen af printkort til hele norden. Vi gør dette uden at glemme vores værdier, som bygger på ordenlige arbejdsforhold til medarbejdere og leverandører. Vi har derfor høje standarder til at udenlandske leverandører også bliver behandlet ordenligt, så du er sikker på at dit printkort bliver lavet under gode forhold.

Vi værtsætter frihed under ansvar og at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Med dette tror vi på at kunden får kontakt til en motiveret og positiv medarbejder, der ønsker at give kunden en god oplevelse.