Kapabilitet

Azitech kan håndtere en lang række tekniske kapabiliteter. Vi producerer rigid PCB, flex, PCBs, rigid-flex PCBs og specielle PCBs i forskellige materialer. Udover at kunne producere forskellige slags printkort opfylder vi også adskellige godkendelser til diverse industrier – såsom miljø, medicin, kvalitetssikring og andre industrier.

Vores samarbejde med vores fabrikker gør at vi altid har den største viden omkring hvilke leverandører der specialisere sig i de enkelte PCB teknologier. Vi vil derfor kunne  tilbyde den bedste kvalitet, samt sikre at du også får den billigst mulige pris til din produktion.

Ønskes der en mere deltajeret beskrivelse af de enkelte ting kan de findes under “Til udviklere, kapabilitet”

I nedenstående tabel kan du se vores forskellige teknologier, materialer, godkendelser.

Services

Hos Azitech tilbyder vi en lang række forskellige services, der gør det nemt for dig at købe printkort.
Hos os er kunden altid i fokus, og vi gør altid vores ypperste for at skabe en god relation. Vi ønsker ikke “kun” at være din fortrukne printkortsleverandør, men også jeres sparringspartner igennem hele processen. Som kunde har du mulighed for blandt andet at få:

  • Tracking på dine ordre
  • Certificate of Conformance
  • COC Rapporter
  • Klima reguleret opbevaring til Just-in-time levering
  • On-site kvalitetstjek
  • Ugentligt opdatering på dine igangværende ordre

Design for manufacturing (DFM)

Få en gratis DFM rapport. Det er super nemt!

Det kræver blot at du sender os dine gerber filer til sales@azitech.dk.

Så sender vi en rapport tilbage som indeholder følgende:

  • Gratis DFM tjek på 40 forskellige design regler.
  • Sammenligning af vores netlister og dine gerber filer. Dette giver en billede på potentielle problemer.
  • Bekræftelse at du har alle de filer, som du behøver for at gå i gang med produktion.

Levering

Hos Azitech tilbyder vi lynhurtig levering på prototyper. Det gør vi for at sikrer at du hurtigst muligt kan komme i gang med din produktion.

Klik nedenfor, for at se leveringstiderne for prototyper og masseproduktion.

DFM Design

PCB Layout

Det kan være besværligt at konstruere den mest optimale konstruktion af printkort, det kræver ofte stor ekspertise og viden omkring, hvordan man får det bedste resultat til den billigste pris.

Hos Azitech går vi utrolig meget op i at dit printkort, bliver produceret under de bedste omstændigheder. De bedste omstændigheder er også at have styr på, hvordan printkortet skal designes.

Vi hjælper jer gerne med at designe jeres printkort inden i sætter dem i produktion – derved får du en fuldstændig optimeret flade, hvor du potentielt kan have sparet en komponent eller fået mindre tab (Impedans) som gør at du får et bedre produkt som potentielt bliver billigere at producere.

Produktion

Azitech har samarbejdet med fabrikker i Kina, Taiwan og Vietnam i adskillige år. Ydermere, har vi leverandører i det meste af Europa som kan hjælpe med både simple og komplekse printkorts produktioner helt op til 56 lag.

Masseproduktion

På særligt store ordre over 50m², tilbyder Azitech en gratis prøve produktion, som skal godkendes af jer som kunde inden vi starter masseproduktion

PROTOTYPE SERVICES

Azitech leverer mere end 50 prototyper om ugen fra både Europa og Asien.

Følg linket for, at se mere om vores leveringstider og udvidede services for prototyper.

Warehousing

Hos Azitech ved vi at det er en vital del at have en solid distributions og warehousing strategi. Det kan have være af fundamental nødvendighed at kunne konkurrere i et globalt miljø.

Vi har et strategisk samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder at vi kan integrere en fast leveringsaftale som gør det fleksibelt at opbevarer jeres printkort. Udover dette kan de logistiske omkostninger også blive kraftigt reduceret.

Scroll til toppen