0
Leverandører
0
Lande
0
Leveringstid/dage
0
Kunder
0
Leverede print i 2021

Hvem er vi?

Azitech blev grundlagt af Robert Dam Ludvigsen i 2004. Siden da, har vi leveret kvalitets produkter, god service og et løfte om godt samarbejde.

Vi tilbyder skræddersyet printkort i mellem 1 og 72 lag, som bliver produceret fra leverandører i Europa og Asien. Vi har tætte samarbejder med vores leverandører, som alle er specialister på hver deres område.

Hvis man vælger Azitech ApS, er man garanteret tidsbesparelser, en sparringspartner i gennem jeres projekt, og auditerede fabrikker.

Vores hold af eksperter er altid klar til at supportere jer, med hvilket som helst spørgsmål i måtte have.

Events

Se kommende og tidligere events.

Login

Se dine tidlige ordrer eller forespørg på nyt.

Design Center

-Kommer snart

DFM Analyse

Vi tilbyder en gratis DFM Analyse, for at sikre at dit PCB Layout ikke har fejl og mangler.

PCB Layout Guide

Designet af dit PCB er en meget vigtig og spændende fase i PCB -udviklingen. Der er mange begrænsninger og krav, du skal huske, når du designer det.

Fineline width & line spacing

Læs alt om fineline kapabiliteter her. Kontakt gerne Azitechs PCB Designere eller vores Ingeniør for mere information.

PCB Lamination

Inden du forstår lamineringsprocessen i en PCB -fabrik, skal du først forstå de materialer, hvorfra du kan bygge din laminering. Læs mere i artiklen her.

PCB design layout

Azitech kan håndtere en lang række tekniske kapabiliteter. Vi producerer rigid PCB, flex, PCBs, rigid-flex PCBs og specielle PCBs i forskellige materialer.

Warehousing

Det er vores mål at forstå din virksomheds logistiske behov, så vi kan finde en integreret løsning der passer bedst til jeres behov. 

Hvad tilbyder vi?

Azitech tilbyder printkort i høj kvalitet til stærke priser. Hvis du ønsker kontrol over hvor dine printkort bliver leveret fra, bør du kontakte os for at sikre at den vigtigste del af jeres elektronik bliver produceret under vores høje standarder.

Services

KAPABILITET

Azitech I Rummet

Hos Azitech producerer vi printkort til et hav af forskellige industrier. Mennesker har været tilstede i rummet i mange år, med objekter som sateliter.

AZITECH TIDSSLINJE

Azitech ApS blev grundlagt i 2004 af Robert Dam Ludvigsen. Sidenhen har Azitech udviklet sig fra primært at befinde sig på det skandinaviske marked til distribution af printkort i hele verden.

Azitech I By Billedet

Hos Azitech leverer vi printkort til hverdagsgenstande, såsom trafiklys, forbrugerelektronik mv. PCB'er er vigtige for, at et produkt fungerer, da de indeholder næsten alle elektroniske komponenter.

Azitech I Medico

Teknologi og elektronik er fundamentale dele af moderne medicinsk udstyr, og PCB er ingen undtagelse.

Scroll til toppen