0
Factories
0
Countries
0
Delivery time/Days
0
Customers
0
Delivered PCB's in 2021

Hvem er vi

Azitech er en dansk virksomhed, med ekspertviden, ekstraordinær service og mange års erfaring med printkort fremstilling.

Vi tilbyder skræddersyet printkort mellem 1 og 76 lag, som bliver produceret fra leverandører i Europa og Asien. Vi har tætte samarbejder med vores leverandører, som alle er specialister på hver deres område.

Hvis man vælger Azitech ApS, er man garanteret tidsbesparelser og en sparringspartner i gennem jeres projekt, med auditerede fabrikker.

Events

See upcoming an previous events hosted by Azitech.

Login

See your previous orders or request for quote.

Design Center

- Coming soon

DFM Analysis

We offer a free DFM analysis to ensure your PCB layout is without faults and mistakes.

Fordele ved at vælge os

Vi er med dig fra start til slut…

At lave et printkort er en kompleks proces. Med flere årtiers printkort erfaring, har vi ekspertviden og vi samarbejder med fabrikker, som kan opfylde dine krav til et printkort.

Med vores ekspertise får du designoptimering og non-biased valg af materialer. Vi benchmarker og matcher dine ønsker med den leverandør, som passer bedst muligt med dit projekt, så du undgår de problemer der kan opstå ved selv at skulle finde den rette leverandør. Derudover er du fuldt forsikret gennem hele forløbet.

Design For Manufacturing

Industrier vi samarbejder med

Rum og Rumfart

Rum og Rumfart

Azitechs printkort bruges som nøglekomponenter i udstyr som giver strømforsyning til flyvemaskiner, satellitter, kontroltårne, forsvarsmikrobølgeantenner og andre systemer. Azitechs fabrikker leverer 1-76 lag af både Rigid og rigid-flex printkort typer, med materialer som Rogers, Arlon og andre materialer med lav Df og Dk. Vores fabrikker er ESA- og Nadcap godkendt og leverer speciel teknologi som surface finish med ENEPIG, Immersion silver og solder masks med lave afgasningskrav.

Medicin

Medicin

Azitechs printkort bruges i medicinsk udstyr, som CT-scannere, Ultralyd, dental 3D scannere og meget andet udstyr. Vi har erfaring med produktion af rigide printkort med 24 lag, med soldermask string ned til 75µm, med mulighed for at gå endnu lavere. Desuden anvendes Flex og Rigid-flex også i løsninger, hvor printkortet skal kunne passe i et pladsbegrænset område. Vores kæmpe leverdandør netværk, er en af vores stærkeste fordele til specielt denne type anvendelse.

Industri

Industri

Azitech bruges ofte på baggrund af høj kvalitetssikring og ekspert benchmarking af både prototyper og masseproduktion. Det industrielle segment inkluderer måling -, proces - og kraftudstyr, hvilket er segmenter med meget alsidige specifikationskrav. 16 lags med 0,28 mm copper i hvert lag. Standard 4 lags med blind vias fra hver side. 10 lags boards med high aspect ratio.

Semiconductor

Semiconductor

Printkort bruges i semiconductors til at forbinde de elektroniske komponenter i semiconductors eller IC's og i passive enheder som kondensatorer, induktorer eller modstande. Hos Azitech er vi vant til at producere advancerede PCB'er med mange lag, med multilaminationsteknologi, med brug af stacked vias, staggered vias, skipped vias som både blind og burried vias. Stack-up og signal integrity er en del af vores standard service, før produktionen starter.

Seneste Nyt

PCB Layout Guide

Designet af dit PCB er en meget vigtig og spændende fase i PCB -udviklingen. Der er mange begrænsninger og krav, du skal huske, når du designer det.

Design For Manufacturing PCB

Fineline width & line spacing

Læs alt om fineline kapabiliteter her. Kontakt gerne Azitechs PCB Designere eller vores Ingeniør for mere information.

DFM Design

PCB Lamination

Inden du forstår lamineringsprocessen i en PCB -fabrik, skal du først forstå de materialer, hvorfra du kan bygge din laminering. Læs mere i artiklen her.

PCB design layout

Azitech kan håndtere en lang række tekniske kapabiliteter. Vi producerer rigid PCB, flex, PCBs, rigid-flex PCBs og specielle PCBs i forskellige materialer.

Warehousing

Det er vores mål at forstå din virksomheds logistiske behov, så vi kan finde en integreret løsning der passer bedst til jeres behov. 

Hvad tilbyder vi?

Azitech tilbyder printkort i høj kvalitet til stærke priser. Hvis du ønsker kontrol over hvor dine printkort bliver leveret fra, bør du kontakte os for at sikre at den vigtigste del af jeres elektronik bliver produceret under vores høje standarder.

Services

CAPABILITIES

AZITECH I RUMMET

Hos Azitech producerer vi printkort leverer mange PCB'er til aerospace branchen. Vores fabrikker er certificerede med ISO AS9100.

AZITECH TIDSSLINJE

Azitech ApS blev grundlagt i 2004 af Robert Dam Ludvigsen. Siden starten har Azitech udviklet sig fra det skandinaviske marked til at distribuere printkort over hele verden.

AZITECH I BYBILLEDET

Hos Azitech leverer vi printkort til hverdagsgenstande, såsom trafiklys, forbrugerelektronik mv. PCB'er er vigtige for, at et produkt fungerer, da de indeholder næsten alle elektroniske komponenter.

AZITECH I MEDICO

Azitech leverer printkort til mange forskellige brancher, blandt andet medico, aerospace, defense, telecommunication og meget mere.

Scroll til toppen