Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/6/1/azitech.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Approvals & Quality

Med Approvals mener vi standarder som er associeret med specielle krav inden for de forskellige industrier. I blandt disse er approvals fra UL, (tidligere Underwriters Laboratories) og ISO (International Organization for Standardization). Vi levere standard printkort til forbrugere og industrielle produkter, men vi har også mulighed for at levere industrier med specielle krav til fx auto, medicin, militær og ESA branchen.

I de senere år, har der været meget fokus på materialerne fra konflikt områder. Som et resultat af dette og ændringen i lovgivningen i nogle lande, er Conflict-Free Sourcing Initiative blevet stiftet af EICC og GeSI. Certifikater bliver givet til leverandører af metaler såsom, Tin, Tungsten, Tantalum og Guld, men kun hvis det bliver udvendt fra konfliktfrie områder. Azitech er stolt af leverandører vælger at benytte dette program, så vores kunder har mulighed for at få produceret deres printkort under ordentlige forhold.

ApprovalsEUAsiaLinks
(Manufacturing) ISO 9001YesYeslink
(Environment) ISO 14001YesYeslink
UL796 for RigidYesYeslink
UL796 for FlexYesYeslink
IPC 6012 class 2YesYeslink
IPC 6012 class 3YesYeslink
IPC PCQR²YesYeslink
(Medical) ISO13485YesYeslink
(Automotive) ISO/TS16949YesYeslink
MIL-PRF-31032NoYeslink
AS9100YesYeslink
PPAPNoYeslink